آخرین ظروف چوبی آشپزخانه
جدید ترین قاشق ، چنگال و کفگیر چوبی در ظروف چوبی
ملاقه چوبی
چنگال استیک راش
کفگیر برگردان شیاردار چوب راش
کفگیر سرکج چوبی
قاشق چوبی آشپزی
کفگیر برگردان سوراخدار
کفگیر برگردان 23 سانتی
قاشق آشپزی 23 سانتی چوب راش
جدید ترین نمکدان و پایه نمکدان در ظروف چوبی آشپزخانه
پایه نمکدان سه تایی
پایه نمکدان دوتایی
نمکدان چوبی سایز کوچک طرح h
نمکدان چوبی سایز کوچک طرح c
نمکدان چوبی سایز کوچک طرح a
نمکدان چوبی طرح F
نمکدان چوبی طرح A
گوشتکوب و تخته گوشت چوبی
تخته گوشت چوبی
خرید تخته گوشت T3
تخته گوشت T10
خرید تخته گوشت دسته دار
تخته گوشت هندی طرحدار
پیمانه چوبی
جدید ترین وردنه چوبی ظروف چوبی آشپزخانه
وردنه 40 سانتی
وردنه چوبی شیاردار 40 سانتی
وردنه 30 سانتی شیاردار
وردنه 40 سانتی توپی
وردنه چوبی 30 سانتی توپی
وردنه 30 سانتی
وردنه غلطکی 10 سانتی
وردنه غلطکی 15 سانتی
هاون چوبی در ظروف چوبی آشپزخانه
هاون جامی چوبی
هاون ساده چوبی
به دلیل اینکه ظروف چوبی آشپزخانه فاقد ترکیبات شیمیایی هستند و درعین سادگی بسیار شیک و متنوع می باشند، در چند سال اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده اند. معمولا در آشپزخانه ها تعدادی از ظروف مانند: قاشق، کفگیر، ملاقه، کاسه و سینی بیشترین کاربرد را برای ما دارند که خوشبختانه این ظروف از جنس چوب نیز، ساخته شده اند و به بازار راه پیدا کرده اند.به عنوان مثال قاشق های چوبی پرطرفدارترین وسیله در بین ظروف چوبی می باشند چرا که استفاده کردن از قاشق های چوبی و ظروف چوبی، فواید و مزایای زیادی دارند که گروه تحقیقاتی توتکو در ادامه به بررسی آن ها می پردازد
استفاده از ظروف چوبی آشپزخانه چه مزایایی دارد؟
همانطور که گفتیم از زمانهای قدیم تاکنون استفاده از ظروف چوبی مانند قاشقهای چوبی بسیار رایج بودهاست. حتی امروزه بسیاری از مردم نیز به دلایل سنتی استفاده از ظروف چوبی را نسبت به دیگر ظروف ترجیح میدهند، که به ذکر چند مورد از مزایای آن میپردازیم:
ظروف چوبی وسایل آشپزخانه شما را خراشیده نخواهند کرد!
ظروف چوبی با ظریفترین سطوح آشپزخانه و سایر وسایل آشپزی دیگر، نرم و ملایم هستند و روی سطح آنها خراشیدگی ایجاد نمیکند و همچنین در مقایسه با سایر وسایل فلزی آشپزخانه بیسروصدا و آرام هستند.
ظروف چوبی گرما را منتقل نمیکنند!
دلیل دیگری که ظروف چوبی آشپزخانه نسبت به سایر ظروف برتری دارد این است که آنها گرما را به دست شما منتقل نمیکنند.
اگر یک قاشق چوبی را برای مدت طولانی در یک قابلمه داغ قرار دهید دسته آن همچنان خنک باقی میماند و به دست شما آسیبی نمیزند.
چوب مواد مضر را وارد غذای شما نمیکند!
یکی دیگر از مزایای ظروف چوبی بیاثر و غیرواکنشی بودن آن است، چرا که چوب مواد مضر را وارد غذای شما نمیکند و با اسیدهای موجود در مواد غذایی ترکیب نخواهد شد. همچنین مانند قاشقهای فلزی طعم فلزی را نخواهد داشت!