چگونه زعفران را آسیاب کنیم؟
شما هم احتمالا این سوال برایتان پیش آمده که چگونه باید زعفران را آسیاب کنم که زعفران آسیب نبیند یا نسوزد و یا رنگش عوض نشود ما در این مقاله در درباره ای اینکه چه ابزاری برای آسیاب زعفران استفاده کنیم و اینکه چگونه زعفران را آسیاب کنیم صحبت میکنیم.
بهتر خودمان زعفرانمان را آسیاب کنیم.اینکار دلایل مختلفی دارد به طور مثال بهتر است زعفران را قبل از مصرف آسیاب کرد تا تازه باشد و مزه و بو خود را از دست ندهد و یا اینکه از آن جایی که پودر زعفران را تهیه میکنید شاید قابل اطمینان نباشد .
حال اگر از این مسئله که چرا باید خودمان زعفران خود را آسیاب کنیم بگذرین چند نکته درباره ی آسیاب کردن زعفران است که باید حتما رعایت کنیم.
1.چند نکته مهم درباره آسیاب کردن زعفران
نکاتی است که باید حین و قبل آسیاب کردن بدانید تا زعفرانتان را خراب نکنید .این نکات سخت نیستند و کافی است آن ها را بدانید تا زعفران بهتری داشته باشید و به دست بیاورید.
از خشک بودن زعفرانی که میخواهید بسایید اطمینان حاصل کنید
زعفران که قرار اسیاب کنید باید خشک باشد تا بهتر آسیاب شود و نسوزد .زعفران تازه و یا نرم به سختی آسیاب میشود و اگر آسیاب شود ظاهری زشت به خود میگرد و بافت زیبای خود را از دست میدهد.پس به این نکته حتما دقت کنید که زعفرانی که میخواهید استفاده کنید حتما باید خشک باشد.
محیطی که میخواهید در آن زعفران را آسیاب کنید نباید مرطوب یا خیس باشد.مهم نیس که میخواهید از کدام روش برای آسیاب کردن زعفران میخواهید استفاده کنید.تنها باید به این نکته توجه داشته باشید که نباید آن محیط مرطوب باشد.زیرا این کار زعفران را نرم و آسیاب کردن آن را سخت میکند.پس این نکته را فراموش نکنید.
استفاده از هاون مناسب برای آسیاب زعفران
اینکه چگونه زعفران را آسیاب کنیم که به خوبی سایید شود و رنگ و بو و مزه اش را حفظ کند سوالی مهم است.یکی از کلیدی ترین پاسخ ها استفاده از هاون درست و مناسب برای آسیاب زعفران است.هاون های زعفران کوب جنس های متفاوتی دارد ولی بهترین جنس برای ساییدن زعفران استفاده از هاون چوبی است.دلیلش را به شما میگویم .استفاده از هاون های فلزی و ... باعث گرم شدن شدن زعفران و سوختن آن میشود و واقعا به زعفران شما اسیب میزند و اصلا استفاده از هاون فلزی پیشنهاد نمی شود.و تا جایی که میتوانید زعفران کوب یا هاون چوبی برای آسیاب زعفران استفاده کنید.