اردوخوری چطور اردوخوری شد؟
مقدمه اردوخوری چوبی یکی از ابزارهای مهم سرو و ارائه غذا است که در فرهنگهای مختلف جهان جایگاه ویژهای دارد.
تزئین غذا در ظروف در عین حال که چیز زیاد مهمی به نظر نمی رسد با این حال بسیار روی خوشمزگی و دید مهمانانتان از غذا و اشتها تاثیر میگذارد .میتواند بسیار اشتها اور باشد یا میتواند شما را نسبت به خوردن غذا بی میل کند.نحوه چیدمان سالاد در ظرف ها نحوه چیدمان غذا در ظروف غذا خوری و نحوه چیدن پیش غذا در ظروف پذیرایی مسئله ای است که هم نیاز به خلاقیت دارد و هم نیاز به ایده گرفتن ما در این مقاله به شما نکاتی را اموزش میدهیم که بتوانید بهتر ظروف غذای خود را بچینید.
خوشخوراکها تنها کسانی هستند که با دیدن غذای شما نیز در جشمانشان میتوانید شادی ببینید.هر وعده غذایی با ایده ها و ترفندهای درست می تواند به ضیافت چشم و دهان تبدیل شود.و مخاطب را به حوس بی اندازند
قبل از اینکه شروع به چیدمان و تزیین غذای خود کنید، به ظروفی که می خواهید استفاده کنید فکر کنید: ظروف سفید کلاسیک، با طرح های ظریف، رنگ های روشن یا به طرز مرموزی تیره –
ظروف و غذای شما باید مکمل یکدیگر باشند و به شما در ایجاد آن جلوه دلربا کمک کنند:
یک فیله مرغ ظریف و صورتی یا ماست خامهای روی بشقاب تیره رنگ از قبل جذاب به نظر میرسد. ظروف تیره مخصوصاً برای ایجاد کنتراست مواد با رنگ روشن مناسب هستند. یا، سعی کنید از چندین بشقاب رنگی مختلف استفاده کنید – لهجه های رنگارنگ هیجان انگیز برای آب انداختن دهن مهماناتان تضمین شده است.
هر وعده غذایی با چیدمان فریبنده طعم بهتری دارد. یک قانون کلاسیک در غذا، وقتی صحبت از دکوراسیون می شود، این است که لبه بشقاب متعلق به مهمان است. این راهی برای به خاطر سپردن بشقاب غذای شما است. تنها چیزی که لازم است چند حرکت سریع مچ دست برای ایجاد یک اثر بزرگ است: گیاهان تازه یا سبزیجات تازه مانند جعفری یا … که روی بشقاب می پاشند، یا ترشی کلمی که روی بشقاب چیده شده است، اشتها را برای چیزهای بیشتر تحریک می کند و مهمانانتان را آماده خوردن غذای خوشمزه شما میکند. برش های سبزیجات به خوبی چیده شده برای تزئین ظروف ایده آل هستند. سیبزمینیهایی که برش داده شده و در بشقاب قرار میگیرند میتوانند ظاهری وسوسهانگیز ایجاد کنند. برای دسر، پودر قند یا کاکائو ریز را روی لبه آن بپاشید تا مهمانان پیر و جوان جلب شوند.
سوپ های خوشمزه را می توان در فنجان با نان ترد یا سبزیجات روی کاسه سرو کرد. یک قاشق خامه یا مقداری سس تازه روی آن، سوپ شما را اشتها آورتر به نظر می رسد.
یا سعی کنید برای تغییر، دو سوپ با رنگ های مختلف را در یک بشقاب سوپ قرار دهید.
کباب های بزرگ، مانند بره بریان شده، و غذاهای ماهی، مانند قزل آلای کامل، زمانی که به طور کامل روی یک بشقاب روی میز ارائه شوند و سپس برش داده شوند، بهترین ظاهر را دارند. تکههای کوچکتر گوشت، مانند استیکهای لطیف، زمانی که تکههای ابدار درون بشقاب قرار میگیرند اشتها آور تر به نظر میرسند. برای سرو غذا های مثل گوشت استیک از بشقاب هایی استفاده کنید که نه گود است و نه صاف و اطراف آن را با سس ، سبزیجات و ... تزئین کنید
شکل و نحوه سرو سبزیجات مقدار اشتها اوری آن را تایین میکند در ادامه نکاتی برای برش سبزیجات ارائه میدهیم تا زیبا تر و اشتهابخش تر به نظر برسند : انواع سبزیجات کوچک مانند نخود فرنگی، هویج و لوبیا را کامل بگذارید و انواع سبزیجات مانند کدو سبز یا تره را در نوارهای بلند یا برش های گرد برش دهید.
پیشغذاها را میتوان در یک ظرف و چیدمان جدید ارائه کرد به طور مثال : به جای اینکه پیش غذا را در ظروف بزرگ سرو کنید میتوانید از ظروف کوچک تر استفاده کنید یا از لیوان با دهانه های بصری مختلف استفاده کنید.
هنگام چیدمان غذا، یک اصل صادق است: کمتر، بیشتر. بشقاب ها را بیش از حد بار نکنید. اندازه های مناسب برای اندازه بشقاب را پیدا کنید. وقتی بشقاب بیش از حد بار می شود، غذا ممکن است گم شود، و زیاد اشتها آور به نظر نمی رسد که روی لبه آویزان است. در نظر بگیرید که چگونه می خواهید غذا را از قبل روی بشقاب ها بچینید. کلاسیک فانتزی یا ... - اجزای اصلی ظرف شما باید در مرکز بشقاب قرار گیرند.
زمانی که زمان و تلاش زیادی را برای تهیه غذاهای خود صرف کرده اید، چیدمان شیک غذا این بسته را کامل می کند. علاوه بر عطر، ظاهر بصری اولین چیزی است که مورد توجه قرار می گیرد. با ارائه، تزیین هنرمندانه، یک غذا تبدیل به یک تجربه طعمی می شود که تمام حواس را مورد توجه قرار می دهد و برای مهمانان مقاومت ناپذیر میشوند باعث می شود انگشتانشان را هم همراه با غذای شما میل کنند.:). برای ارائه کامل، چیدمان غذا به همان اندازه مهم است که چگونه چیده شده است. اولین گام برای ایجاد صحنه مناسب برای غذاهایی که عاشقانه آماده می کنید، انتخاب ظروف غذاخوری مناسب است.
در بالا اشاره کردیم که زمانی که شما غذایی را با عشق آماده می کنید و کلی روی آن زحمت میکشید اگر تزئئین و ظاهر مناسبی در ظرف غذا نداشته باشد زننده به نظر می رسد و همین امر برعکس هم صدق میکند .اگر ظرف خود را به زیبایی تزئین کنید بسیار اشتها آور تر غذای شما به نظر میرسد .نکاتی که باید در تزئین ظروف غذای خود رعایت کنید شامل:
مقدمه اردوخوری چوبی یکی از ابزارهای مهم سرو و ارائه غذا است که در فرهنگهای مختلف جهان جایگاه ویژهای دارد.
پیمانه در آشپزخانه همه ما در منزلمان ادویه،زعفران و انواع خشکبار را داریم که برای استفاده و برداشتن آنها نیاز
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
1 دیدگاه در “چند نکته برای تزئین غذا تا غذا خوش مزه تر به نظر برسد”
بسیار جامع و کامل