پیمانه در آشپزخانه

همه ما در منزلمان ادویه،زعفران و انواع خشکبار را داریم که برای استفاده و برداشتن آنها نیاز به پیمانه داریم .پیمانه ها در جنس های مختلف و مدل های مختلف طراحی و درست میشوند.و هر کدام از آنها در اندازه های مختلف کارایی و کاربرد خاص خود را دارند.ما در این مقاله درباره انواع مختلف پیمانه و اینکه هر منزل به چه پیمانه هایی نیاز دارد صحبت میکنیم.

برای خرید پیمانه چوبی باید به چند تا نکته دقت کنید و آن هارو حین خرید پیمانه چونی لحاظ کنید

دقت کردن به جنس

پیمانه های اندازه گیری آشپزخانه را از جنس پلاستیک و فلز و چوبی تولید می کنند جنس های پلاستکی وزن سبکی دارند و از قیمت پایین تری نیز برخوردارند و دارای محبوبیت بیشتری نیز هستند مدلهای فلزی معمولا از استیل ساخته می شوند به همین علت به خاصیت ضد زنگ بودن استیل آن توجه نمایید تا بعد از مدتی استفاده دچار زنگ زدگی نشود مدل های استیل قیمت بالاتری دارند و کمتر مورد استقبال افراد قرار میگیرند.چوب و پیمانه های چوبی علاوه بر وزن سبکی که دارند زیبایی دارند و علاوه به آن قیمت مناسبی نیز دارد و انتخاب خوبی برای خرید است

دقت کردن به تعداد و اندازه

این وسیله اندازه گیری از لحاظ تعداد و اندازه دارای مدلهای مختلفی می باشد به همین منظور در هنگام خرید به تعداد و اندازه پیمانه ها دقت کنید و پیمانه ای را انتخاب کنید که از لحاظ تعداد و اندازه برای شما مناسب باشد.

دقت کردن به طرح و رنگ

پیمانه ها را بصورت قاشقی و فنجانی طراحی و تولید می کنند و هر کدام دارای رنگبندی متنوعی هستند بهتر است برای تناسب بهتر طرح و رنگی را انتخاب کنید که با سایر لوازم آشپزخانه شما همخوانی داشته باشد.

تفاوت بین ایجاد و از بین بردن یک دستور غذا به سادگی تعویض یک قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) با یک قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. چه اضافه کردن چاشنی یا اندازه گیری مواد اولیه، اندازه گیری صحیح اساس یک غذای موفق است. به عنوان مثال، اگر هنگام پخت پای به جای 3 قاشق چایخوری، 3 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. هر چقدر که پای کاملاً پخته شود، نمی توانید پای را بخورید.  

با جهانی شدن، مردم در سراسر جهان دست خود را در غذاهای مختلف از گوشه و کنار جهان امتحان می کنند. آشپزها و سرآشپزها از ایجاد غذاهای کشورهای مختلف لذت می برند، آنها سعی می کنند غذاهای مختلفی را بپزند. 2 سیستم متریک اصلی در جهان وجود دارد، ایالات متحده و اروپا. برای کشف دستور العمل صحیح، باید تبدیل و مقایسه 2 سیستم متریک را درک کنید. 

تفاوت قابل توجه بین 2 سیستم متریک، ایالات متحده و غیر از اصطلاحات مورد استفاده، این است که سیستم ایالات متحده در درجه اول به حجم برای اندازه گیری مواد بستگی دارد، در حالی که در سیستم اروپا مواد خشک با وزن و مواد مایع در حجم اندازه گیری می شوند. بنابراین، اگر روی یک دستور غذا از یکی از سیستم‌های آمریکایی یا اروپایی کار می‌کنید، توصیه می‌شود که اندازه‌گیری تمام مواد تشکیل دهنده در سیستم متریک خود را تبدیل کنید. اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است در نهایت با نسبت ها اشتباه بگیرید.

تجهیزات اندازه گیری که باید داشته باشید

مواد مورد نیاز برای پخت و پز یا پخت هر ظرفی را باید با استفاده از انواع قاشق و پیمانه اندازه گیری کرد. به طور کلی آشپزها انواع ابزار اندازه گیری آشپزخانه را در آشپزخانه خود ندارند. هیچ جایی برای نگرانی وجود ندارد. می توان به راحتی اندازه های این ابزار آشپزخانه را تبدیل کرد و از تجهیزات موجود برای تهیه بهترین دستور پخت استفاده کرد. 

قاشق های اندازه گیری

قاشق های اندازه گیری به طور کلی در حجم های مختلف 1/8 قاشق چای خوری، 1/4 قاشق چای خوری، 1/2 قاشق چای خوری، 1 قاشق چای خوری و 1 قاشق غذاخوری موجود است. آنها در هر دو جنس فولادی و پلاستیکی موجود هستند. توصیه می شود 2 ست قاشق اندازه گیری داشته باشید، بنابراین می توانید از آنها برای مواد مایع و خشک جداگانه استفاده کنید.

لیوان های اندازه گیری مایعات

لیوان های اندازه گیری مایعات در تعدادی از اندازه های مختلف از 1 فنجان تا 1 گالن موجود است. برای من بطری اندازه گیری با 2 لیتر، من به پیمانه بزرگ نیاز ندارم چون  حین ریختن  مواد مایع اندازه گیری آن آسان و قابل کنترل تر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *